Maison

Title Image

Asiakaspalaute

Suomeksi

Heidi Wirtanen, Axxell, Överby

Lotta on lämmin, iloinen ja huomaavainen sisustussuunnittelija. Hän onnistui taitavasti yhdistämään käytännön tarpeemme ja esteettisiin toiveemme. Hänellä oli hyvä silmä muodon ja värin suhteen ja hän keksi monia ideoita ja ehdotuksia meille. Hän oli herkkä tunteelle, jonka halusimme luoda tilaan, ja keksi myös käytännön ratkaisuja sen toteuttamiseen. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, sillä se toimii sekä käytännöllisesti että esteettisesti ja nautimme uudesta kauniista tilasta, jonka hän suunnitteli meille!

Minea Dahlbacka / Sisustussuunnittelu / Toimisto- ja oleskelutila, Turku

Helsinki toukokuu 2022 Yhteistyö sujui erinomaisesti. Lotta ymmärsi, mitä meidän koti tarvitsi, vaikka itse sitä emme osanneet välttämättä kovin selkeästi ilmaista. Ja ennen kaikkea tilassa huomioitiin meidän mieltymykset. Lotta osaa kuunnella asiakasta ja toteuttaa sen, mitä asiakas ja tila tarvitsevat. Lopputulos on aivan meidän näköinen! Me todella pidämme siitä. Olohuoneemme tuntuu nyt ensimmäistä kertaa kodilta.

Marianne & Jaakko / Sisustussuunnittelu & toteutus / Avoin ratkaisu, keittiö ja olohuone, Helsinki

Toimistotila oli reilun ilmeenkohennuksen tarpeessa. Lotta kartoitti toiveeni ja esitteli useamman puhuttelevan vaihtoehdot. Hyvässä yhteistyössä hän esitteli kalusteita ja sisustuselementtejä jotka sopivat täydellisesti. Viihdyin erinomaisen hyvin uudessa toimistotilassa ja voin suositella Lottan palveluita lämpimästi!

J.F. / Stailaus / Toiminnanjohtajan toimisto, Espoo