Maison

Title Image

Kundrespons

l

"Lotta är en varm, glad och inlyssnande inredningsplanerare. Hon lyckades på ett skickligt sätt kombinera våra praktiska behov med de estetiska önskemål vi hade. Hon hade ett gott öga för form och färg och kom med många idéer och uppslag åt oss. Hon var lyhörd för vilken slags känsla vi ville skapa i utrymmet och kom även med praktiska lösningar kring hur man kunde förverkliga detta. Vi är mycket nöjda med slutresultatet eftersom det fungerar såväl praktiskt som inredningsmässigt och vi trivs med att få vara i det nya fina utrymme som hon planerade åt oss!"

Minea Dahlbacka / Inredningsplanering / Kontor med loungeutrymme, Åbo

“Samarbetet gick utmärkt. Lotta förstod vad vårt hem behövde, även om vi inte själv kunde sätta fingret på det särskilt tydligt. Framför allt har våra önskemål tagits i beaktande i planeringen, och slutresultatet ser precis ut som oss! Vårt hem känns för första gången som vårt hem."

Marianne & Jaakko / Inredningsplanering & genomförande / Öppen lösning, kök och vardagsrum, Helsingfors

"Kontoret behövde ett rejält ansiktslyft. Lotta kartlade mina önskemål och presenterade flera tilltalande alternativ. I gott samarbete presenterade hon möbler och inredningdetaljer som passade perfekt. Jag stortrivs i mitt nya kontor och kan rekommendera Lottas tjänster på det varmaste!"

J.F. / Styling / Verksamhetsledares kontor, Esbo