Maison

Title Image

Sisustussuunnittelu

A. SISUSTUSSUUNNITTELU – SINULLE, JOKA HALUAT TOTEUTTAA SUUNNITELMAN ITSE

Asiakkaan tilan täydellinen suunnittelu. Suunnittelija ottaa huomioon tilan toimivuuden, värin ja muodon. Hän antaa materiaali- ja väriehdotuksia pintasaneerauksiin, sisustusehdotuksia, tuote- ja valaistussuunnitelmia jne. riippuen asiakkaan tarpeista. Suunnitelma visualisoidaan mm. tunnelmataulujen, sähköisen 3D-visualisoinnin, seinäprojektion ja tuoteehdotuksien avulla.

B. SISUSTUSSUUNNITTELU JA TOTEUTUS – Avaimet käteen

– asiakkaan tilan täydellinen suunnittelu kohdan 1.a mukaisesti, mutta lisäksi sisustussuunnittelija vastaa myös projektinhallinnasta ja suunnitelman valmistumisen koordinoinnista. Hän koordinoi urakoitsijoita mahdollisissa remonteissa, auttaa hankinnoissa ja tilan lopullisessa muotoilussa. Suunnitelma ja tila valmistetaan sovitun aikataulun mukaan. Sovimme yhdessä kuinka paljon apua asiakas haluaa työn eri vaiheissa.

HUOM. Asiakas etsii itse urakoitsijat kaikkiin remonttitöihin, mutta sisustussuunnittelija voi antaa vinkkejä hyvistä urakoitsijoista sähkö-, vesi-, pintaremontteihin jne.

MITEN TOIMIMME?

KARTOITUSVAIHE:

Sisustussuunnittelu alkaa n. 1,5 tunnin kartoituskäynnillä kohteessa yhdessä asiakkaan kanssa. Keskustelemme asiakkaan tarpeista, toiveista ja visioista. Vierailun perusteella tehdään kirjallinen tarjous sisustusprojektista. Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, suunnittelu alkaa.

Kartoitustapaamisen hinta on 150 € (sis. ALV), kun tapaaminen ei johda tarjoukseen. Jos asiakas haluaa jatkaa suunnitelmaa, ensimmäinen tapaaminen on maksuton.

IDEOINTIVAIHE:

Sisustussuunnittelija valmistaa 2 erilaista tunnelmataulua, etsii tilalle tyylejä ja värejä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Hän luonnostelee tilat, työskentelee väri- ja materiaaliehdotusten kanssa ja valmistelee asiakkaan käyttöön kevyemmän alustavan visuaalisen ideaesityksen. Kun asiakas on tyytyväinen, suunnittelija siirtyy varsinaiseen suunnitteluun!

SUUNNITTELUVAIHE:

Sisustussuunnittelu tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Suunnittelija tarjoaa kalustesuunnitelmia, sähköistä 3D-visualisointia ja seinäprojisointeja, jotka visualisoivat selkeästi miltä tila voi näyttää.

Lisäksi tehdään seuraava:

Värin valinta (väriasteikko, mukaan lukien NCS-värikoodit mahdollisille urakoitsijoille),

Pintojen materiaalivalinta (huonekortti materiaaleineen ja tuotteineen)

Valaistussuunnitelma (piirustukset sijoittelusta, sis. valaisimien valinta)

Tekstiilivalikoima (materiaalikortti)

Tuotekollaasi: sisältää kuvat ja tuoteesittelyn sekä luettelon, jossa on tuotenumero, hinta ja hankintapaikat, mm. seuraavat:

– pintakäsittelymateriaali

– materiaalit kiinteisiin kalusteisiin (esim. keittiöön ja kylpyhuoneeseen, kiinteät vaatekaapit makuuhuoneeseen…)

– huonekalut (jotka voidaan siirtää)

– valaisimet

– tekstiilit (esim. verhot, matot, tyynyt, päiväpeitteet, huonekalukankaat jne.)

– pienet yksityiskohdat sisätiloissa (esim. taulut, viherkasvit)

Sisustussuunnittelu tehdään huone kerrallaan tuoteehdotuksilla ja erilaisilla piirustuksilla. Sisustussuunnittelu voi koostua yhdestä tai useammasta osasta, kaikki tarpeidesi mukaan.

Suunnitelma tiivistetään ja visualisoidaan niin, että asiakkaan on helppo toteuttaa suunnitelma myös itse, tehdä ostoksia, remontteja jne. kotona, toimistossa tai muussa tilassa.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme ja tarjouksen projektistasi.