Maison

Title Image

Om oss

Estetik, färg, form och fungerande praktiska lösningar är min passion! Att skapa en helhet som känns harmonisk är mitt mål! Det har alltid fascinerat mig hur man med även helt små justeringar kan ändra på känslan och trivseln i ett rum. 

LF interior är ett inredningsföretag som satsar på inredningsplanering och genomförande, homestyling, konsultation och genomförande av mindre eller större artesanprojekt för hem, sommarstuga, kontor och mindre offentliga utrymmen. 

Som inredare är jag engagerad och varm, samt drivande och kreativ. Jag gillar att ro iland projekt enligt tidtabell och bästa belöningen är en nöjd och glad kund. Till utbildning är jag inredingsartesan och pedagogie magister. Jag betjänar kunder på svenska, engelska och finska. 

Drömmen med LF Interior är att det skall få vara ett företag som hjälper privatpersoner och företagare att få ut det bästa möjliga av platsen där de bor eller arbetar, och få vara med och skapa utrymmen som kan få bli till inspiration och glädje varje dag!