Maison

Title Image

Toivota syksy tervetulleeksi mukavilla ja kutsuvilla tekstiileillä!

Toivota syksy tervetulleeksi mukavilla ja kutsuvilla tekstiileillä!

Nyt tuntuu todella siltä, ​​että syksy on tulossa. Päivä päivältä pimenee aikaisemmin ja lämpötila laskee. Suuri osa meistä viettää enemmän aikaa sisätiloissa. Silloin on käytettävä kaikki keinot tehdäkseen syksystä miellyttävämmän.

Yksi temppu on ajatella värejä, tekstuureja ja valaistusta. Tänään ajattelin antaa kivoja ideoita, miten tekstiileillä saa kodistasi lämpimämpää, kodikkaampaa ja viihtyisämpää.

Tekstiilien vaihtamisella voi pienellä rahalla tehdä vaikuttavan muutoksen.Tekstiilien avulla voi nopeasti ja helposti päivittää kotisi. Erilaisilla tyynynpäällisillä, peitoilla ja matoilla luot lämpimän ja ihanan kodin tunteen.

Neljä asiaa, joita kannattaa ottaa huomioon kun haluat uudistaa huoneen ripeästi tekstiileillä:

– Vaihda sohvan tyynyt, se on ehdottomasti nopein budjettitemppu. Panosta tämän jälkeen uuteen peittoon ja uusiin verhoihin.

–  Voit miettiä mitä väriä haluat huoneeseen. Mikä viehättää sinua juuri nyt? Jos sinulla on esimerkiksi olohuone, jossa on hiekanvärinen sohva ja haluat tuoda hieman enemmän väriä, voit valita vihreät verhot. Tai jos haluat säilyttää vaalean ja kevyen tunteen, yksinkertainen valkoinen verho voi olla sopiva. Se antaa kehystystä ja pehmeyttä erottautumatta liikaa. Yhdistä sohvan tyynyjä muiden yksityiskohtien kuten verhojen, maton, nojatuolien ja taideteosten kanssa. Nyrkkisääntönä kannattaa panostaa siihen että vähintään kolme esinettä sopivat hyvin yhteen.

–  Älä pelkää vaihtaa verhoja. Kausiluonteinen sisustaminen on vanha, mutta siinä on jotain hyvin ihanaa. Verhoja on niin monenlaisia; valoa suodattavia, läpikuultavia verhoja, talvella loistavia ja pehmeitä samettiverhoja, kesällä pellavaverhoja.

- Sinun ei tarvitse investoida liikaa tai heittää pois koko tekstiilikokoelmaa kun haluat päivittää kotisi tekstiilit. Riittää, kun vaihdat muutaman tekstiilin, jotta huone saisi uuden ilmeen.

Toivota syksy tervetulleeksi kauniilla kutsuvilla tekstiileillä

Post a Comment