Maison

LF Interior – Uusi sisustusyritys

 

 

Rakastan estetiikkaa. Innostun väreistä ja muodoista ja nautin toimivien yhdistelmien luomisesta, jotka luovat harmonisen kokonaisuuden.

Halu sisustaa huoneita on ollut minussa jo pitkään. Minua on lapsesta asti ohjannut halu luoda miellyttävä ympäristö, jossa asun ja työskentelen. Minua on aina kiehtonut kuinka se, kuinka pienilläkin muutoksilla voi muuttaa huoneen tunnelman ja lisätä mukavuutta.

Unelmani on, että LF Interiorin kautta voisin auttaa yksityishenkilöitä ja yrittäjiä saamaan parhaat puolet esiin asuin- tai työpaikasta. Haluan luoda tiloja, jotka inspiroivat ja tuovat iloa jokaiseen päivään!

Kun korona iski keväällä 2020, tein radikaalin päätöksen ja tartuin vanhaan unelmaan. Hain Axxellin ammattikoulun sisustussuunnittelija/sisustusartesaanikoulutukseen ja opiskelin sertifioiduksi sisustussuunnittelijaksi. Se oli paras päätös, jonka tein!

Olen aiemmalta koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja minulla on työkokemusta muun muuassa perhetyöstä, pastori/seurakuntatyöstä, aikuiskouluttajan sekä varhaiskasvatuksen opettajan ja suunnittelijan työstä. Siksi olen tottunut työskentelemään eri ikäisten ja -kielisten sekä eri taustoista tulevien henkilöiden kanssa ja koen suurta iloa siitä, kun saan keskustella ja vaihtaa ajatuksia ja ideoita muiden kanssa. Minulla on korkea stressinsietokyky ja olen tottunut ottamaan vastaan ​​erilaisia ​​haasteita.

Sisustussuunnittelijan työssäni haluan yhdistää aikaisemman työkokemukseni luovuuteeni ja intohimooni sisustussuunnittelua kohtaan.

Keskityn sisätilojen suunnitteluun, niin pieniin kuin suuriinkin, mutta siitä huolimatta pidän myös ompelemisesta ja autan myös mielelläni, jos tarvitset uusia verhoja löytämästäsi suosikkikankaasta!

Tervetuloa sivuilleni – älä epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset apua pienessä tai suuressa projektissa!

Hauskaa päivän jatkoa!

– Lotta