Maison

LF Interior – ny på gatan

 

Jag älskar estetik. Jag brinner för färg och form och njuter av att skapa fungerande kombinationer som skapar en harmonisk helhet. 

Drivkraften att inreda rum har funnits inom mig väldigt länge. Allt sedan jag var barn har jag drivits av en längtan att skapa en trivsam miljö där jag lever och fungerar. Det har alltid fascinerat mig hur man med även helt små justeringar, kan ändra på känslan och trivseln i ett rum.

Min dröm med LF Interior är att det skall få vara ett företag som hjälper privatpersoner och företagare att få ut det bästa möjliga av platsen där de bor eller arbetar. Jag vill skapa utrymmen som kan få bli till inspiration och glädje varje dag!

Då corona slog till våren 2020 gjorde jag ett radikalt beslut och tog tag i en gammal dröm.  Jag sökte till utbildningen för inredningsplanering / inredningssartesan vid yrkesskolan Axxell. Det var det bästa beslut jag tagit!  

Jag är sedan tidigare pedagogiemagister med arbetserfarenhet som bl.a. familjearbetare, pastor/församlingsarbetare, vuxenutbildare, och lärare och planerare inom småbarnspedagogiken. Jag har därför vana och finner stor glädje i att träffa och ta till mig människor i olika åldrar med olika bakgrund och språk, samt medla mellan olika tankar och åsikter. Jag har stresstålighet och är van att ta mig an varierande utmaningar. 

I mitt arbete som inredningsplanerare vill jag kunna kombinera mina tidigare arbetserfarenheter med min kreativitet och passion för inredning.

Mitt fokus kommer att vara på inredningsplanering, både små och stora helheter, men med det sagt gillar jag även sömnad och hjälper dig även gärna om du har behov av nya gardiner av ett favorit tyg du gått och sneglat på! 

Välkommen till min hemsida – och tveka inte att ta kontakt ifall du behöver hjälp med ett litet eller stort projekt!

Ha det gott!
– Lotta